Arriba el moment de la Cori

El pròxim dissabte 14 de setembre realitzarem l’A Reus, Correfoc Infantil.
A les 19h es realitarà una plantada a la Plaça de la Patacada on la canalla participant farà el seu berenar. A les 20.30h inciarem el correfoc, aquest an amb el canvi de recorregut, començant al C/Sant Llorenç, Pl Prim, C/ Vidre, Pl Argenters, C/ Donotea, C/Aleus, Pl Farinera, C/ Martí Napolità, Raval de Santa Anna, Pl Catalunya, Raval Pallol i finalitzarem a la Pl Sang.

Les colles que hi participen arriben des de Cambrils, La Pobla de Mafumet, Vila-seca, Gràcia, El Vendrell, Granollers, La Ràpita i per suposat les nostres Infantils

Una setmana més tard, arriba el XXVè A REUS, CORREFOC, el dissabte 21. A les 19h tindrem la plantada del bestiari a la Plaça del Prim, amb la presència de La POlseguera d’Argentona, Drac de Granollers, Drac de la Pobla de Montornés, Drac de Castellgalí, Lo Fardatxo de Rasquera i les bèsties de foc de la ciutat. A les 21h des de la Palma baixaran els diables amb tabalda fins a la Plaça del Mercadal, lloc d’inici, amb el Ball de Diables de Ribes, Diables de la Canonja, Ball de Diables de Vila-seca i el Ball de Diables de Reus, a les 21.30h omplirem d’espurnes els carrers del centre de la ciutat.

A més a més unes dies plens d’actes, el divendres 20 de setembre a les 20h a la Plaça del Castell, tindrem el Ball de Sant Miquel. El dilluns 23 de setembre a les 18h el Seguici Infantil i el dia 24 a les 19h la Cercavila lliure i la Ruta del Masclet amb el Drac.

I arriba el dia 25 de setembre, a les 8h les Matinades Tronades, a les 11h la Baixada del matí i a les 19.30h La Baixada amb més de 150 diables. En acabar, el Ball de Diables tancarà les festes amb la Carretillada davant del Santuari.

Us esperem i esperem que gaudiu!

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*