CAP A CERVERA

El pròxim dissabte 8 de juny anem cap a Cervera per participar a la Trobada Nacional de Balls de Diables de Catalunya.

Aquesta trobada està emmarcada dins del 25è aniversari del Ball de Diables Carranquers de Cervera i aprofitant, també que la capital de la Segarra és Capital de la Cultura Catalana.

En aquesta trobada participarem al costat de:
Ball de Diables de Vilanova i la Geltrú, Ball de Diables de Sitges Colla Vella, Ball de Diables de Vilafranca, Ball de Diables de l’Arboç, Ball de Diables del Vendrell, Ball de Diables de Sant Quintí de Mediona, Ball de Sant Miquel i els Diables d’Igualda, Ball de Diables de la Llacuna, Ball de Sant Miquel i Diables de la Riera de Gaià, Ball de Diables de Torredembarra i Ball de Diables de Tarragona (membres de la CBDTC) a més a més amb el Ball de Diables d’Alforja, Ball de Diables de Vila-seca, Ball de Diables de Santa Coloma de Queralt-Keresus, Ball de Diables de Valls, Ball de Diables d’Esplugues del Llobregat, Ball de Diables de Ribes, Ball de Diables de la Ràpita i els amfitrions, Ball de Diables de Cervera-Carranquers.

Tindrem els següents horaris:

  • 18:00 h. Anada en formació de balls de diables infantils (Plaça Universitat -Plaça Major)
  • 18:15 h. Cercavila de Foc Infantil (Plaça Major -Carrer Major -Plaça Sta. Anna -Carrer Sta. Anna- Plaça Universitat)
  • 19:00 h. Mostra de Balls Parlats Infantils (Plaça Universitat)
  • 20:40 h. Anada en formació balls de diables (Plaça Universitat -Plaça Major)
  • 21:00 h. Cercavila de Foc (Plaça Major -Carrer Major -Plaça Sta. Anna -Carrer Sta. Anna- Carrer Combat -Carrer Burgos -Plaça Universitat)

Sé el primero en comentar

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*